Hawaii Nature Center Rain Pavilion

AHL designed the Hawaii Nature Center (HNC) Rain Pavilion through its 1% Solution program focused on providing pro bono services to non-profit organizations. Located at the main educational facility of the HNC, the structure promotes a brighter future for the environmental education of children and the community. The design concept of the Pavilion integrates the traditional open Hawaiian “A-frame” structure with a raised roof that brings across natural daylight and ventilation. Translucent roof panels are featured to provide a visual connection to the surrounding forest.

Translucent leaf-shaped plaques are also highlighted, in between raw wood columns, to honor the various donors who made this project possible.

View more details

Quote coming soon
Name coming soon / Title coming soon
Services Utilized
  • Architecture

Learn More

css.php